Упис нових студената

 

Одлуком да упишете неки од студијских програма на Стоматолошком факултету у Београду, започели сте важну етапу у свом животу. Први корак у том правцу је да, поред успеха који сте постигли у средњешколском образовању, положите пријемни испит и нађете се међу најбољима, којима ће припасти част и обавеза да успешно и у најкраћем року стекну диплому након завршених Интегрисаних студија стоматологије, Основних струковних студија Зубни техничар – протетичар или Докторских академских студија. Руководство наше школе – наставници, сарадници, инструктори и сви запослени ће вам у томе помоћи, преносећи вам потребна стручна знања и помагати да овладате неопходним вештинама.

Определили сте се за хуман, одговоран, али и високо цењен позив, који тражи потпуну посвећеност и усавршавање током целог живота. Те захтеве могу да испуне само најбољи. Зато смо и поносни на све вас који сте конкурисали за место у нашој школи. Када добијете индекс, тада постајете део велике породице од преко 1500 студената Стоматолошког факултета у Београду.

Начин вредновања ученичких постигнућа у средњем образовању за потребе рангирања студената на упис на Интегрисане академске студије стоматологије и Основне струковне студије Зубни техничар-протетичар од школске 2024/25. године

Детаљније информације ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ