Начин пријаве испита

Упутство за коришћење студентских сервиса и плаћање школарине и испита који се пријављују више од 3 пута или након истека апсолвентског стажа

Факултет је својим студентима омогућио коришћење студентских сервиса, преко којих можете пријавити испите, имати увид у податке везане за упис, матичне податке и друго. Тиме се знатно скраћује време које студент мора да одвоји на пријављивање испита, које сада можете пријавити са било ког рачунара који има интернет конекцију. Студентским сервисима можете приступити ОВДЕ Упутство за коришћење можете преузети ОВДЕ

Од школске 2013/14 године, студенти могу да изврше електронске уплате за школарину и испите које пријављују преко три пута, чиме се битно скраћује и поједностављује цео поступак. Пример уплатнице и позив на број за студент може видети на свом налогу на СТУДЕНТСКИМ СЕРВИСИМА.

Упутство за плаћање погледајте ОВДЕ

  • Обавештавамо студенте да ће после трећег пријављивања испита на једном предмету, сваку следећу испитну пријаву на том предмету студент плаћати 800 динара, преко студентских сервиса.
  • Апсолвенти којима је истекао апсолвентски стаж и испит пријављују четири или више пута, за испитну пријаву плаћају 1600 динара.

Молимо Вас да уплате извршите на време, како би стање рачуна на Вашим студентским сервисима било ажурирано, што ће Вам омогућити пријаву жељених испита.