SARS-CoV-2: адреса е-поште и процедура за студенте који су заражени вирусом или су у самоизолацији током школске 2021/22. године

SARS-CoV-2: адреса е-поште и процедура за студенте који су заражени вирусом или су у самоизолацији током школске 2021/22. године

На препоруку Министарства просвете, науке и технолошког развоја, упућујемо студенте који су заражени вирусом SARS-CoV-2и студенте који су у самоизолацији због чекања резултата серолошког тестирања да се обавезно пријаве на е-маил: studentska.sluzba@stomf.bg.ac.rs

Студенти који имају симптоме, јављају се свом лекару који им одређује даље мере, а то мишљење достављају на исти овај маил.

Уколико имају решење о самоизолацији од неке друге инстанце, такође достављају на овај маил.

Студенти који немају симптоме, а у самоизолацији су, достављају мишљење свог лекара или друге надлежне инстанце о периоду самоизолације.

По престанку самоизолације и/или добијању негативног теста, доставити: мишљење лекара да могу да присуствују настави и молбу за надокнаду вежби продекану за наставу ОБАВЕЗНО на исти овај маил (studentska.sluzba@stomf.bg.ac.rs).

Тек по добијању Одлуке продекана, студенти могу да присуствују вежбама, а о термину надоканде вежби договарају се са шефовима предмета.

Маил се шаље са факултетског е-маила, а треба да садржи и презиме, име, број индекса, годину студија и групу за практичну наставу.