Aktuelnosti

Preuzimanje šifara za studentski servis za brucoše na osnovnim strukovnim i integrisanim studijama i ažuriranje podataka - ŠV obrasci za studente na svim studijskim programima

Studenti I godine integrisanih i osnovnih strukovnih studija koji nisu preuzeli korisnička imena i šifre za studentske servise u obavezi su da ih preuzmu do ponedeljka, 13.11.2017. godine, od 11-13h na šalteru 1 za studente integrisanih studija i šalteru 3 za studente osnovnih strukovnih studija Oralna higijena i Zubni tehničar protetičar. Nakon pristupa studentskom servisu, student popunjava elektronski ŠV20 obrazac. Ovi podaci popunjavaju se isključivo ćiriličnim pismom.

Studenti na višim godinama studija na svim studijskim programima trebaju da preko svojih studentskih servisa ažuriraju svoje ŠV20 obrasce. Ako nema promena u odnosu na prošlu godinu možete potvrditi podatke, ako postoje promene dovoljno je samo da korigujete odgovarajuće podatke.

Podaci moraju biti kompletirani najkasnije do 20.11.2017. godine.

Uputstvo za korišćenje studentskih servisa i plaćanje školarine i ispita koji se prijavljuju više od 3 puta ili nakon isteka apsolventskog staža

Fakultet je svojim studentima omogućio korišćenje studentskih servisa, preko kojih možete prijaviti ispite, imati uvid u podatke vezane za upis, matične podatke i drugo. Time se znatno skraćuje vreme koje student mora da odvoji na prijavljivanje ispita, koje sada možete prijaviti sa bilo kog računara koji ima internet konekciju. Studentskim servisima možete pristupiti OVDE Uputstvo za korišćenje možete preuzeti OVDE

Od školske 2013/14 godine, studenti mogu da izvrše elektronske uplate za školarinu i ispite koje prijavljuju preko tri puta, čime se bitno skraćuje i pojednostavljuje ceo postupak. Primer uplatnice i poziv na broj za student može videti na svom nalogu na STUDENTSKIM SERVISIMA.

Uputstvo za plaćanje pogledajte OVDE

OBAVEŠTENJA ERASMUS+ TIMA UNIVERZITETA U BEOGRADU

POGLEDAJTE OVDE

Upitnik za studente V i VI godine - projekat „Unapređenje obrazovanja zdravstvenih profesionalaca zasnovanog na praktičnom iskustvu u realnom radnom okruženju u Srbiji” (Reinforcement of the Framework for Experiential Education in Healthcare in Serbia – ReFEEHS)

Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu učesnik je projekta „Unapređenje obrazovanja zdravstvenih profesionalaca zasnovanog na praktičnom iskustvu u realnom radnom okruženju u Srbiji” (Reinforcement of the Framework for Experiential Education in Healthcare in Serbia – ReFEEHS) koji se realizuje u okviru programa ERASMUS+ Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju. U cilju dobijanja relevantnih podataka za analizu u okviru projekta planirano je i dobijanje mišljenja od studenata završnih godina (V i VI). Studenti VI godine koji nisu popunili upitnik za vreme kliničkih vežbi, i studenti V godine upitnik treba da popune OVDE.

U okviru projekta RG Interprofesionalno obrazovanje – REFEEHS PROJEKAT ERASMUS + organizuje se nastava iz nastavnog predmeta Interprofesionalno obrazovanje

U okviru projekta RG Interprofesionalno obrazovanje – REFEEHS PROJEKAT ERASMUS + organizuje se nastava iz nastavnog predmeta Interprofesionalno obrazovanje.

Status predmeta: fakultativni izborni

Broj ESPB: 6

Početak nastave: druga polovina oktobra 2017. godine.

Način izvođenja nastave: online.

Više informacije o predmetu pogledajte OVDE.

Zainteresovni studenti IV; V i VI godine, mogu se prijaviti , radi evidentiranja studenskoj službi fakulteta 9.10. i 11. oktobra 2017. godine, od 11 do 13h.

Otvoren je konkurs za prijavu za program mobilnosti Incoming student na University of Bologna, (Italy)

Obaveštavamo Vas da je na osnovu Interinstitucionalnog sporazuma potpisanog u okviru Erasmus+ KA 1 programa između Univerziteta u Beogradu i Univerziteta University of Bologna (Italy), a prema dogovoru sa partnerskom institucijom, otvoren konkurs za prijavu za program mobilnosti Incoming student na University of Bologna, (Italy).

Datum početka prijave kandidata: 03.10.2017. 00:00

Rok za prijavu kandidata ističe: 03.11.2017. 17:00

Rok za dostavljanje rang liste Univerzitetu u Beogradu ističe: 10.11.2017. 17:00

Više detalja o raspoloživom broju mobilnosti možete naći na stranici ugovora University of Bologna

„Kruna uspeha” za najbolje studente - otvoren konkurs za diplomce Beogradskog univerziteta

„Kruna uspeha” za najbolje studente - otvoren konkurs za diplomce Beogradskog univerziteta

Porodična firma „Petite Geneve Petrović“, uz podršku Ambasade Švajcarske federacije, sada već 12. godinu zaredom nagrađuje najbolje diplomce Univerziteta u Beogradu. Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije).

Kompanija „Petite Geneve Petrović” odgovornim poslovanjem i željom da ulaže u razvoj zajednice u kojoj posluje, svake godine odaje priznanje najvrednijim i najtalentovanijim studentima Beogradskog univerziteta. Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce, mlade i perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kao što su zaposlenje i izgradnja karijere.

Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli kroz intervju sa članovima komisije koju čini nezavisni stručni žiri. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer biraju najbolje od najboljih.

Kao podstrek i motivaciju za dalje usavršavanje, porodica Petrović odlučila je da odabrani tandem diplomaca daruje Rolex časovnicima, pa tako nagrada „Kruna uspeha” prevazilazi individualno priznanje i ukazuje na potencijal podrške mladim stručnjacima iz svih oblasti, ali i na simboličan način podstiče razvoj društvene svesti o budućnosti uspešnije i perspektivnije Srbije.

Informacije o konkursu:

Konkurs je otvoren od 25.10. do 22.11.2017. godine. Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:

Detaljnu biografiju

Fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama

Fotografiju novijeg datuma

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.krunauspeha.rs, putem telefona 011/367-47-72 ili mejla krunauspeha@havas.rs svakog radnog dana od 12 do 16 časova.