Aktuelnosti

EVROPSKE UNIVERZITETSKE IGRE

PERSONALIZOVANI MANTILI ZA STUDENTE STOMATOLOŠKOG FAKULTETA

Poštovane kolege,
Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu obezbedio je svojim studentima, u cilju prepoznatljivosti, mantile sa logom Fakulteta, imenom, prezimenom i brojem indeksa.
Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu mantila, molimo da pažljivo popunite upitnik, jer ćete biti kontaktirani po podacima koje navedete.
Cena mantila je 2.400 dinara, a dokaz o uplati dostavljate pri probi mantila.
Proba mantila je obavezna, zbog potvrde naručivanja i odabira veličine.
Podaci za uplatu su:
Svrha uplate: Izrada mantila
Žiro račun br. 840-1122666-67
Poziv na broj 552019
VAŽNO: PRIJAVE ZA MANTILE SE PRIMAJU DO SREDE, 16.10.2019. GODINE.
Proba mantila će biti organizovana u petak, 18.10.2019. godine, u prostorijama Studentskog parlamenta od 10 do 15h, Dr Subotića br. 8, suteren.
Molimo da na probu ponesete dokaz o uplati.

Studentsko takmičenje za najbolji kompozitni ispun

Nagrade na takmičenju Stomatološkog fakulteta i kompanije GC za najbolji kompozitni ispun u okviru studentskih vežbi biće dodeljene na početku predavanju iz Restaurativne odontologije u četvrtak u 17.10.2019. u 17:20, 17:20 (Amfiteatar I).

Nagrađeni su sledeći studenti:

1. Nikola Milić

2. Sanja Savić

3. Jovana Trnavac

4. Teodora Stojić

Šef predmeta Prof. dr Vesna Miletić

Uputstvo za korišćenje studentskih servisa i plaćanje školarine i ispita koji se prijavljuju više od 3 puta ili nakon isteka apsolventskog staža

Fakultet je svojim studentima omogućio korišćenje studentskih servisa, preko kojih možete prijaviti ispite, imati uvid u podatke vezane za upis, matične podatke i drugo. Time se znatno skraćuje vreme koje student mora da odvoji na prijavljivanje ispita, koje sada možete prijaviti sa bilo kog računara koji ima internet konekciju. Studentskim servisima možete pristupiti OVDE Uputstvo za korišćenje možete preuzeti OVDE

Od školske 2013/14 godine, studenti mogu da izvrše elektronske uplate za školarinu i ispite koje prijavljuju preko tri puta, čime se bitno skraćuje i pojednostavljuje ceo postupak. Primer uplatnice i poziv na broj za student može videti na svom nalogu na STUDENTSKIM SERVISIMA.

Uputstvo za plaćanje pogledajte OVDE