Aktuelnosti

UVODNI ČAS ZA STUDENTE PRVE GODINE - ŠKOLSKA 2017/18

Poštovane kolege!

Uvodni čas za studente Integrisanih studija stomatologije održaće se u petak, 22.9.2017. godine u Amfiteatru I, Ulica Rankeova br. 4, sa početkom u 10,00 časova.

Uvodni čas za studente osnovnih strukovnih studija Oralna higijena i Zubni tehničar-protetičar održaće se u petak, 22.9.2017. godine u Amfiteatru I, Ulica Rankeova br. 4, sa početkom u 11,00 časova.

Želimo Vam uspešan početak!

Ažuriranje podataka - ŠV obrasci za studente na svim studijskim programima

Poštovane kolege,

Podsećamo vas da je potrebno da preko svojih studentskih servisa ažurirate svoje ŠV20 obrasce. Ako nema promena u odnosu na prošlu godinu možete potvrditi podatke, ako postoje promene dovoljno je samo da korigujete odgovarajuće podatke.

Napominjemo da je ovu aktivnost neophodno obaviti pre prijave za oktobarski ispitni rok, odnosno pre upisa u narednu školsku 2017/18 godinu.

OBAVEŠTENJA ERASMUS+ TIMA UNIVERZITETA U BEOGRADU

POGLEDAJTE OVDE

Dentist of the Future - Stomatološki fakultet i kompanija 3M

Postovani studenti,

Stomatoloski fakultet i kompanija 3M Vas sa zadovoljstvom pozivaju na jedan od najvecih studentskih programa u oblasti stomatotologije u regionu „Dentist of the Future“. Ovaj program je studentsko takmicenje za studente V godine i VI godine (koji nisu prosle godinu ucestvovali) koje ce se odvijati u saradnji sa Klinikom za protetiku i Klinikom za bolesti zuba. 3M kao jedan od globalnih proizvodjaca stomatoloskiog materijala, obezbedio je materijale za studentsko takmicenje.

Mi zelimo da Vam pokazemo nove procedure i nova saznanja iz oblasti stomatologije kako biste Vi lakse prebrodili sve izazove koji Vas ocekuju u praksi.

Dentist of the Future“ je program u kojem ucestvuje 9 zemalja i 9 univerziteta ( Turska , Hrvatska, Poljska , Izrael, Letonija, Litvanija, Srbija, Slovacka i Ceska). Program traje tokom skolske 2016/2017 godine.

Uputstvo za korišćenje studentskih servisa i plaćanje školarine i ispita koji se prijavljuju više od 3 puta ili nakon isteka apsolventskog staža

Fakultet je svojim studentima omogućio korišćenje studentskih servisa, preko kojih možete prijaviti ispite, imati uvid u podatke vezane za upis, matične podatke i drugo. Time se znatno skraćuje vreme koje student mora da odvoji na prijavljivanje ispita, koje sada možete prijaviti sa bilo kog računara koji ima internet konekciju. Studentskim servisima možete pristupiti OVDE Uputstvo za korišćenje možete preuzeti OVDE

Od školske 2013/14 godine, studenti mogu da izvrše elektronske uplate za školarinu i ispite koje prijavljuju preko tri puta, čime se bitno skraćuje i pojednostavljuje ceo postupak. Primer uplatnice i poziv na broj za student može videti na svom nalogu na STUDENTSKIM SERVISIMA.

Uputstvo za plaćanje pogledajte OVDE

Upitnik za studente V i VI godine - projekat „Unapređenje obrazovanja zdravstvenih profesionalaca zasnovanog na praktičnom iskustvu u realnom radnom okruženju u Srbiji” (Reinforcement of the Framework for Experiential Education in Healthcare in Serbia – ReFEEHS)

Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu učesnik je projekta „Unapređenje obrazovanja zdravstvenih profesionalaca zasnovanog na praktičnom iskustvu u realnom radnom okruženju u Srbiji” (Reinforcement of the Framework for Experiential Education in Healthcare in Serbia – ReFEEHS) koji se realizuje u okviru programa ERASMUS+ Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju. U cilju dobijanja relevantnih podataka za analizu u okviru projekta planirano je i dobijanje mišljenja od studenata završnih godina (V i VI). Studenti VI godine koji nisu popunili upitnik za vreme kliničkih vežbi, i studenti V godine upitnik treba da popune OVDE.